header-mobile-logo
Language

Фундук

Крем для намазування після випікання
Gran Nocciola Superior

Фундук: 20% Натуральний смак Високий вміст клітковини Низький вміст цукру З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
Gran Nocciola

Фундук 12%, без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
Gran Latte e Nocciola

Молоко: 22,5% Фундук: 10% Натуральний смак Соняшниковий лецитин Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-gran-ripieno-nocciola-secchio-per-pasticceria-per-professionisti-pasticceri
Gran Ripieno Nocciola

Фундук: 8% Ароматизатор: натуральна ваніль З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-gran-praline-secchio-per-pasticceri-professionisti-per-pasticceria
Gran Pralinè

Фундук: 8% З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-nocciola-granella-caravella-crunch-secchio-per-pasticceri-professionisti-per-pasticceria
Crunch Nocciola

Фундук: 10% Подрібнений фундук: 15% З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-nocciola-secchio-per-pasticceri-professionisti-per-pasticceria
Cream Nocciola

Фундук: 8% З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-gianduja-secchio-per-professionisti-pasticceri-per-pasticceria
Крем-паста Gianduia

Фундук: 8% З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>