header-mobile-logo
Language
crema-spalmabile-post-forno-gran-ripieno-nocciola-secchio-per-pasticceria-per-professionisti-pasticceri
SELECTION

Gran Ripieno Nocciola

  • Фундук: 8%
  • Ароматизатор: натуральна ваніль
  • З соняшниковим лецитином
  • Без гідрогенізованих жирів
Dettagli
CODE ПРИЗНАЧЕННЯ
AX44RQ Ганаш для праліне
ТАРА ПАЛЕТА
Відро 5 кг 600 кг (15 відер х 8 шарів)

Altri prodotti

Начинка
Gran Nocciola

Фундук 12%, без гідрогенізованих жирів
Фундук
Gran Nocciola Superior

Фундук: 20% Натуральний смак Високий вміст клітковини Низький вміст...
Фундук
crema-spalmabile-post-forno-nocciola-granella-caravella-crunch-secchio-per-pasticceri-professionisti-per-pasticceria Crunch Nocciola

Фундук: 10% Подрібнений фундук: 15% З соняшниковим лецитином Без...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.