header-mobile-logo
Language

КРЕМ-ПАСТИ

Поєднавши ноу-хау Unigra в рафінуванні та переробці рослинних жирів і олій, досвід у закупівлях какао та його похідних, а також експертні знання з переробки фундука, Master Martini тепер може похвалитися асортиментом кремів найвищої якості, які задовольняють усі потреби артизанальних виробників. Об’ємний асортимент задовольнить будь-які потреби, оскільки включає крем-пасти для наповнення або покриття, гарячого або холодного застосування, які легко адаптуються в рецептах з точки зору плинності, смаку і кольору.

Крем для намазування після випікання

Пост-пекарські спреди Master Martini задовольняють усі смакові вимоги завдяки...

Перед випіканням

Крем-пасти Caravella мають унікальний смак і видатні робочі якості, як от...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.