Language

Маргарин для випічки

Margarina per panificazione per professionisti per dolci e panificati

Наш величезний досвід в обробці жирів і наш унікальний рівень спеціалізації породжують різноманітний асортимент маргаринів Master Martini, повних за типом, використанням і форматом. Жири, що використовуються, вибираються, формулюються та виробляються внутрішньо відповідно до конкретних вимог та точних стандартів якості, контролюються та сертифіковані: саме тому висока продуктивність гарантується для кожного клієнта, від найвибагливішого та досвідченого майстра до великої майстерні.

Margarina per panificazione per professionisti per dolci e panificati
Маргарин.
margarina-maxime-per-pasticceria-per-professionisti-panetto
Maxime margarina

Лінійка Maxime утілює весь досвід і спеціальні знання Master Martini у світі маргарину, від вибору сировини до виробничих процесів. Це…

Перейти до товару >>
Маргарин.
margarina-gran-master-piatto-per-pasticceria-per-professionisti
Gran Master

Продукти Gran Master мають в основі якісні жири з високими технологічними властивостями і вирізняються особливим букетом ароматів, що виділяються під…

Перейти до товару >>
Маргарин.
margarina-gioia-secchiello-per-pasticceria-per-professionisti
Gioia

Gioia – це лінійка маргаринів, призначена для виготовлення кремів, пісочного й дріжджового тіста, пісочного і здобного печива, що вирізняється ніжним смаком…

Перейти до товару >>
Маргарин.
margarina-romea-sfoglia-plus-per-professionisti-per-pasticceria-panetto
Romea

Romea – це лінійка з відмінним співвідношенням ціни та якості, яка пропонує, хоч і делікатно, типові органолептичні характеристики вершкового масла.

Перейти до товару >>