header-mobile-logo
Language

Начинка

Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-pistacchio-granella-crunch-secchio-per-professionisti-pasticceri-per-pasticceria
Crunch Pistacchio

Фісташки: 12,5% Подрібнені фісташки: 15% З натуральними ароматизаторами З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
Gran Nocciola Superior

Фундук: 20% Натуральний смак Високий вміст клітковини Низький вміст цукру З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
Gran Nocciola

Фундук 12%, без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
Gran Latte e Nocciola

Молоко: 22,5% Фундук: 10% Натуральний смак Соняшниковий лецитин Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-gran-praline-secchio-per-pasticceri-professionisti-per-pasticceria
Gran Pralinè

Фундук: 8% З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-nocciola-cacao-secchio-per-pasticceri-professionisti-per-pasticceria
Gran Mora

Какао: 26% Фундук: 8% З натуральним ароматом ванілі Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-nocciola-granella-caravella-crunch-secchio-per-pasticceri-professionisti-per-pasticceria
Crunch Nocciola

Фундук: 10% Подрібнений фундук: 15% З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-nocciola-secchio-per-pasticceri-professionisti-per-pasticceria
Cream Nocciola

Фундук: 8% З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>