header-mobile-logo
Language

Ароматизація

Крем для намазування після випікання
Gran Nocciola Superior

Фундук: 20% Натуральний смак Високий вміст клітковини Низький вміст цукру З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
Gran Nocciola

Фундук 12%, без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
Gran Latte e Nocciola

Молоко: 22,5% Фундук: 10% Натуральний смак Соняшниковий лецитин Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-nocciola-secchio-per-pasticceri-professionisti-per-pasticceria
Cream Nocciola

Фундук: 8% З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-gianduja-secchio-per-professionisti-pasticceri-per-pasticceria
Крем-паста Gianduia

Фундук: 8% З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema spalmabile post forno cacao secchio per pasticceri professionisti per pasticceria
Крем-паста «какао»

Какао: 32% З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-cacao-dark-secchio-per-pasticceri-professionisti-per-pasticceria
Creamaroma Cacao Dark

Какао: 22% З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
Crema-spalmabile-gran-ciocco-fondente-post-forno-secchio-per-pasticceri-profesisonisti-per pasticceria
Gran Ciocco Fondente

Какао: 14% Шоколад: 10% Ароматизатор: натуральна ваніль Соняшниковий лецитин Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>