Language
Tečne baze za voćne sladolede

Soft Yogurt

Рідкі бази для приготування замороженого йогурту.

Dettagli
Code ПРОДУКТ
AV34DT Yogurt soft
ФОРМАТ Weight Pcs. КІЛЬКІСТЬ ТЕХНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ
Пакет у коробці 5 lt 1 База для приготування м'якого йогуртового морозива. Без глютену, без гідрогенізованих жирів, з рослинними жирами

Altri prodotti

ДЛЯ МОРОЗИВА
Tečne baze za voćne sladolede Рідкі бази для фруктового морозива

Рідкі бази для приготування фруктового морозива
ДЛЯ МОРОЗИВА
Tečne baze za voćne sladolede Рідкі бази для морозива з іншими смаками

Рідкі бази для приготування вершкового й ванільного, морозива з какао тощо
ДЛЯ МОРОЗИВА
Tečne baze za voćne sladolede Soft Yogurt

Рідкі бази для приготування замороженого йогурту

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.