header-mobile-logo
Language
sacchetto di granella di nocciole per gelateria per gelatieri professionisti

Фундук подрібнений 2-4 мм

Подрібнений смажений фундук. Калібр 2-4.

Dettagli
Code ПРОДУКТ
AY10AI Фундук подрібнений 2-4 мм
ФОРМАТ Опис
1 кг х 5 шт Подрібнений смажений фундук. Калібр 2-4.

Altri prodotti

Фрукти і сухофрукти
sacchetto di nocciole intere tostate per gelateria per gelatieri professionisti Фундук цілий 13-15

Цілий смажений фундук. Калібр 13-15
Фрукти і сухофрукти
sacchetto di granella di nocciole per gelateria per gelatieri professionisti Фундук подрібнений 2-4 мм

Подрібнений смажений фундук. Калібр 2-4
Фрукти і сухофрукти
sacchetto di granella di nocciole per gelateria per gelatieri professionisti Фундук подрібнений 4-6 мм

Подрібнений смажений фундук. Калібр 4-6

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.