header-mobile-logo
Language
mini frolla di tartella tonda

Круглі тарталетки міні з пісочного тіста

Незамінна річ для крафтового виготовлення дрібної випічки після розморожування.


Dettagli
Code ВАГА
10215A 7 g
ФОРМАТ ШТ. В КОРОБЦІ КОРОБОК НА ПАЛЕТУ КОРОБОК НА ПАЛЕТУ
3,5 336 9 108

Altri prodotti

Основи для кондитерських виробів
mini frolla di tartella tonda Круглі тарталетки міні з пісочного тіста

Незамінна річ для крафтового виготовлення дрібної випічки після розморожування.
Основи для кондитерських виробів
sfoglia di cannoncino Трубочки cannoncino з листкового тіста

Основа для крафтової дрібної випічки.
Основи для кондитерських виробів
kit per la realizzazione di cannoli che include sac a poche con ripieno e involucro Набір трубочок cannolo

Основа для крафтової дрібної випічки.

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.