Language

Кокосове молоко Barista

Завдяки насиченому й вишуканому смаку кокосовий напій OraSì Barista ідеально підходить для багатьох солодких та новітніх рецептів. На 100% рослинний, без лактози й глютену, він чудово підходить для капучино, або ж його можна пити «соло».

Dettagli
Code Продукт
AV88HN Кокосове молоко OraSì Barista Barista
ФОРМАТ Упаковка Палетизація
1 л 12 л 13 коробок х 5 шарів

Altri prodotti

Овочеві напої
Кокосове молоко Barista

Завдяки насиченому й вишуканому смаку кокосовий напій OraSì Barista ідеально...
Овочеві напої
Мигдалеве молоко Barista

Мигдалеве молоко OraSì Barista – це секретний інгредієнт для приготування...
Овочеві напої
Вівсяне молоко Barista

Вівсяне молоко OraSì Barista – ідеальний помічник для приготування справді...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.