header-mobile-logo
Language
sacchetto di

FARACAO

Міфологія Мадагаскару сповнена історій та легенд. Серед багатьох божеств є Фараварі, богиня води. Вода вкрай важлива для мешканців острова, його флори та фауни.

На плантаціях цінного мадагаскарського какао, зрошених водою, яку дарує богиня, народжується Faracao – солодкувато-гіркий і дуже ароматний шоколад, що характеризується смаженими нотами з відтінками червоних фруктів і прянощів.

Варто покласти його шматочок до рота, і цей шоколад довго розкриватиме букет завдяки легкій терпкості, яка врівноважує сильний смак какао.

Dettagli
Код Продукт
AQ49ZE ARIBA FARACAO
AQ47ND ARIBA FARACAO
AQ49ZG ARIBA FARACAO
Особливості Використання Формат Tapa Палетa
78% какао 44/47% MG Праліне, мушлі та столики. 5 кг 10 кг 480 кг (12 коробок х 4 шари)
78% какао 44/47% MG Праліне, мушлі та столики. 1 кг х 10 10 кг 400 кг (8 коробок х 5 шарів)
78% какао 44/47% MG Праліне, мушлі та столики. - 10 кг 810 кг (9 коробок х 9 шарів)

Altri prodotti

Записи
sacchetto di FARACAO

Міфологія Мадагаскару сповнена історій та легенд. Серед багатьох божеств є...
Записи
sacchetto di cioccolato in dischi monorigine watacao per cioccolatieri professionisti WATACAO

У Гані, як і в багатьох інших африканських країнах, воду шанують як матір, тому...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.