header-mobile-logo
Language

Шоколадно-кондитерські вироби

Праліни, порожнисті тіла, таблетки, начинки, чохли, прикраси, мус, морозиво. Рецептури асортименту Ariba були народжені для задоволення потреб користувачів у різних застосуваннях шоколаду та ремісничого тіста, і звідси стає шоколадом, простим у використанні, універсальним, що гарантує безпеку результатів високого рівня.

Класичний асортимент

Вибір кращих інгредієнтів породжує продукти Martini Chocolate: ретельний відбір...

Шоколад з одного джерела

Постійний пошук найкращої сировини призвів до вибору високоякісного какао з...

Шоколад для приготування

Ідеальні формати і формули для тіста і препаратів, які вимагають приготування.

СИРОВИНА

Для ароматизації тіста, кремів, прикрас і мусів Martini Cioccolato пропонує...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.