header-mobile-logo
Language

Шоколад з одного джерела

Groupage cioccolati d origine per professionisti

Постійний пошук найкращої сировини призвів до вибору високоякісного какао < strong > з унікальних місць: < strong > Гана та < strong > Мадагаскар . території, вони завжди були присвячені вирощуванню какао завдяки ідеальному поєднанню екологічних характеристик, таких як склад ґрунту, географічна територія та клімат. Ретельний відбір регіонів з кращими плантаціями і сортами какао в поєднанні з обробкою бобів за найбільш вишуканими методиками, відомими сьогодні, є секретом для отримання ексклюзивного шоколаду великої цінності, з дивовижними ароматичними профілями. Ідеально підходить для всіх творінь, де ви хочете посилити суть шоколаду з автентичним, повним, сильним і зі звичайного смаку.

Groupage cioccolati d origine per professionisti
Шоколад з одного джерела
sacchetto di cioccolato in dischi monorigine watacao per cioccolatieri professionisti
WATACAO

У Гані, як і в багатьох інших африканських країнах, воду шанують як матір, тому богиню води Мамі Вата зображують вродливою…

Перейти до товару >>
Шоколад з одного джерела
sacchetto di
FARACAO

Міфологія Мадагаскару сповнена історій та легенд. Серед багатьох божеств є Фараварі, богиня води. Вода вкрай важлива для мешканців острова, його…

Перейти до товару >>