header-mobile-logo
Language

Сніданок

Принесіть справжній смак італійського сніданку до свого місцевого: Martini Frozen пропонує Вам свій досвід роботи в круасантерії з багатою пропозицією продуктів ароматних, смачних і корисних. Ви можете вибрати між готовими продуктами або вже приготованими і готовими до подачі. Асортимент доповнюють інші великі класики солодкого світу: пуфи, крапфени, пончики і пельмені.

Фаготтіні

Ароматне тісто з серцем, наповнене чарівними начинками, класикою сніданків, які...

Круасан

Croissanteria є серцем пропозиції Frozen Martini, яка продовжує традицію...

Сфоглі

Щоб завершити лінію круасантерій, вибір продуктів з неймовірним ароматом,...

Смажена солодка

Основна класика для повної пропозиції сніданку, крапфен і пончики з...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.