Language

MELANGE

Melange pasticceria per professionisti per dolci e panificati

До лінійки Master Martini Melange увійшли рецептури, збагачені вершковим маслом у різних відсоткових співвідношеннях. У них органолептичні характеристики коров’ячого масла поєднано з високими робочими якостями маргарину, що покращує процес виготовлення та власне готові вироби. Виробництво якісних продуктів для вишуканих кондитерських виробів стало можливим завдяки використанню найсучаснішого обладнання та високій обізнаності із сировиною.

Melange pasticceria per professionisti per dolci e panificati
Меланж для кондитерських виробів
confezione da 2 kg di melange per pasticceria 50% burro per professionisti
Maxime Melange 50% butter

Maxime – це лінія Melange найвищої якості, що вирізняється високим вмістом вершкового масла, яке надає йому видатних органолептичних властивостей. Висока пластичність…

Перейти до товару >>
Меланж для кондитерських виробів
Gran Master Melange

Gran Master Melange, нова лінія меланжу з 26% вершкового масла, надає самому продукту і, що важливіше, готовим виробам відмінні органолептичні…

Перейти до товару >>
Меланж для кондитерських виробів
Melange-per-pasticceria-per-professionisti-secchio
Gioia Melange

Спеціальний продукт для приготування кремів, різних видів тіста та пісочного печива. Високий вміст вершкового масла покращує смак та аромат і…

Перейти до товару >>
Меланж для кондитерських виробів
Melange-Martini-Cream-per-pasticceria-per-professionisti-panetto
Martini Melange

Martini Melange – це лінійка з відмінним співвідношенням між вмістом вершкового масла та функціональними і якісними характеристиками маргарину, що також означає…

Перейти до товару >>