header-mobile-logo
Language
confezione da 2 kg di melange per pasticceria 50% burro per professionisti
SELECTION

Maxime Melange 50% butter

Maxime – це лінія Melange найвищої якості, що вирізняється високим вмістом вершкового масла, яке надає йому видатних органолептичних властивостей.
Висока пластичність плаского формату гарантує відмінну оброблюваність, консистенцію та незмінну якість кінцевих виробів.

Розмір блоків, характерний для кремів, пісочного печива, різних видів тіста тощо, забезпечує ідеальну альвеоляцію тіста, розсипчастість або правильну консистенцію, залежно від застосування.

Без глютену
Без гідрогенізованих жирів

Dettagli
Код Продукт
AS1BBP MAXIME MELANGE GOLD CREAM
AS5ABS MAXIME MELANGE 50% SF/CR
Продукт plus Формат Tapa Палетa
Креми, дріжджове та пісочне тісто, формове або пісочне печиво Блок 2,5 кг Коробка 10 кг (4 х 2,5 кг) 480 кг (12 коробок х 4 шари)
Круасани, данська випічка, солодкі й несолодкі слойки Плоска упаковка 2 кг Коробка 10 кг (5 х 2 кг) 660 кг (6 коробок х 11 шари)

Altri prodotti

Меланж для кондитерських виробів
confezione da 2 kg di melange per pasticceria 50% burro per professionisti Maxime Melange 50% butter

Maxime – це лінія Melange найвищої якості, що вирізняється високим вмістом...
Меланж для кондитерських виробів
Gran Master Melange

Gran Master Melange, нова лінія меланжу з 26% вершкового масла, надає самому...
Меланж для кондитерських виробів
Melange-per-pasticceria-per-professionisti-secchio Gioia Melange

Спеціальний продукт для приготування кремів, різних видів тіста та пісочного...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.