header-mobile-logo
Language
confezione-burro-per pasticceria-per-professionisti-piatto-82%-materia-grassa
SELECTION

Flat Butter

Лінійка Burro від Master Martini для кремів, дріжджового та збитого тіста, формованої та збитої випічки.

Специфічні для кожного типу температури плавлення полегшують обробку та правильне нанесення на різні формати.
Результатом є чудові смакові якості, м’якість або хрусткість кремів, тіста, пісочної випічки, пластичність і розсипчастість круасанів, листкового тіста і листкової випічки, все це в поєднанні з неповторним смаком і ароматом.

Dettagli
Код Продукт
ABU3CA БУРРО НА ПАСТИЦЕРІЇ 82% жирності
ABU3DA БУРРО НА ПАСТИЦЕРІЇ 82% жирності
ABU5AA BURRO PER PASTICCERIA 82% fat
ABU5AA БУРРО НА ПАСТИЦЕРІЇ 82% жирності
Формат Tapa Палетa Використання
2,5 кг блок 10 кг коробка (4 х 2,5 кг) Креми, дріжджове та збите тісто, формовані та збиті коржі. Температура плавлення: 30-32 °C
10-кілограмовий блок Коробка 10 кг Creams, leavened and whipped doughs, molded and whipped shortcakes. Melting point: 30-32 °C
1 кг плоска упаковка Коробка 10 кг (10 х 1 кг) Круасани, датська випічка, солодке та солоне листкове тісто. Температура плавлення: 34-36 °C.
2 кг плоска упаковка 10 кг коробка (5 х 2 кг) Круасани, датська випічка, солодке та солоне листкове тісто. Температура плавлення: 34-36 °C.

Altri prodotti

Вершкове масло
confezione-burro-per pasticceria-per-professionisti-piatto-82%-materia-grassa Flat Butter

Лінійка Burro від Master Martini для кремів, дріжджового та збитого тіста,...
Вершкове масло
Confezione burro per pasticceria 82% Butter in bulk

Вершкове масло в блоках для кондитерських виробів, що ідеально підходить для...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.