Language
sacchetto generico di base in polvere completa di gelato soft per gelatieri professionisti

Gelato soft

Фасована база для приготування м’якого морозива.

Dettagli
Code ПРОДУКТ
AI70SC Soft Chocolate Ice Cream
AI70SA Soft Yogurt Ice Cream
AI70SD Soft Vanilla Ice Cream
AI70SE White Vanilla
ФОРМАТ Peso Pcs. ОСОБЛИВОСТІ КІЛЬКІСТЬ ТЕХНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ
Пакет 2 kg 6 Професійна база для м’якого шоколадного джелато 1 пакет + 4 л води Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для холодного способу приготування, з молоком та рослинними жирами
Пакет 2 kg 6 Професійна база для м'якого йогуртового джелато 1 пакет + 4 л води Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для холодного способу приготування, з молоком та рослинними жирами
Пакет 2 kg 6 Професійна база для м'якого ванільного джелато ніжно-жовтого кольору 1 пакет + 4 л води Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для холодного способу приготування, з молоком та рослинними жирами
Пакет 1,5 kg 6 Професійна база для м'якого ванільного джелато білого кольору 3500 г води + 1500 г бази Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для холодного способу приготування, з молоком та рослинними жирами

Altri prodotti

ПРОФЕСІЙНІ БАЗИ
sacchetto generico di base in polvere completa al cioccolato  per gelatieri professionisti Професійні сухі суміші з шоколадом

Професійні бази для приготування шоколадного морозива
ПРОФЕСІЙНІ БАЗИ
sacchetto generico di base in polvere completa alla frutta per gelatieri professionisti Професійні фруктові бази

Широкий асортимент сухих сумішей для якісного фруктового морозива.
ПРОФЕСІЙНІ БАЗИ
sacchetto generico di base in polvere completa di gelato per gelatieri professionisti Професійні сухі суміші з іншими смаками

Чізкейк, солона карамель, лакриця... відкрийте для себе всі продукти Martini...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.