header-mobile-logo
Language
sacchetto di base per il gelato per professionisti

Coffee Cream

Суха суміш для приготування кавово-вершкового сорбету

Dettagli
Code ПРОДУКТ
AI70CA Coffee Cream
ФОРМАТ Опис
1,1 кг х 12 шт Суха суміш для приготування кавово-вершкового сорбету

Altri prodotti

Крем Фредде
brik di sorbetto al caffe per gelateria per professionisti Sorb’olè «кава»

Готовий до вживання продукт УВТ в брикетах для смачного кавового сорбету
Холодні креми, граніти та гарячий шоколад
brick di preparato per sorbetto sorbole limone per gelatieri professionisti Sorb’olè «лимон»

Готовий до вживання продукт УВТ в брикетах для смачного лимонного сорбету
Крем Фредде
sacchetto di base per il gelato per professionisti Coffee Cream

Суха суміш для приготування кавово-вершкового сорбету

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.