header-mobile-logo
Language
sacchetto di base per il gelato Cacao 10 12 Santo Domingo per gelateria per gelatieri professionisti

Ariba Cacao 10/12 Santo Domingo

Моносортове какао 10–12% жирності, світло-коричневе.

Dettagli
Code ПРОДУКТ
AR48WP Ariba Cacao 10/12 Santo Domingo
ФОРМАТ Опис
1 кг х 9 шт Моносортове какао 10–12% жирності, світло-коричневе.

Altri prodotti

Шоколад/Какао
sacchetto generico base per gelato fondo marrone per professionisti Чистий темний шоколад Aymara в дропсах 1200/hg

Темний шоколад в дропсах з 46% какао, жирність 38/40
Шоколад/Какао
sacchetto generico base per gelato fondo marrone per professionisti Ariba Dischi Fondenti 38/40

Чорний шоколад з вмістом какао 60%, жирністю 38/40
Шоколад/Какао

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.