Language

Білі бази

Фасовані бази для морозива з молочним/вершковим смаком.
Dettagli
Code ПРОДУКТ
AI70XI Biancolatte 50
AI70BF Bianca 50 N
AI70AE Biancolatte 50 S.A.
AI70YS Base Gold 50 F.C.
AI70AF Fiocco di Panna
AI70XK Nature 100
AI70XZ Biancolatte 100 F.C.
AI70XP Biancolatte 100
AI70XQ Biancolatte 100 S.A.
AI70XV Superlatte 100
AI70YD Superpanna
AI70YT База Nuvole 100
AI70AI База Arlecchino
AI70AX База Amabile
AI70AU База Gold 100 F.C.
AI70AK Biancolatte 125 S.A.
AI70XR Biancolatte 150
AI70AS Biancolatte 150 S.A.
AI70YF Nature 150 S.A.
AI70YX Biancolatte 160 S.A.
AI70XO Biancolatte 250
AI70BK Biancolatte 500
AI70AD Biancolatte plus
AI70AH SuperVeg
AI70CB Bianca zero
AI70BD Feel good
AI70BM Smarty 450 G.A. (новинка)
AI70BN Smarty 500 G.V. (новинка)
ФОРМАТ Weight Pcs. ОСОБЛИВОСТІ КІЛЬКІСТЬ ТЕХНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ
Пакет 2 kg 6 База для знежиреного молочного/вершкового джелато 50 г на літр молока + 230-240 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, халяльний продукт
Пакет 2 kg 6 Натуральна база без емульгаторів та рослинних жирів 1 л молока + цукор 230-250 г + база 50 г Без глютену, без емульгаторів, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молочними жирами
Пакет 2 kg 6 База для молочно-вершкового смаку без жиру та ароматизаторів 50 г на літр молока + 230-240 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молочними жирами, халяльний продукт
Пакет 2 kg 6 Суміш без рослинних жирів для застосування у випіканні і холодних виробах 50 г на літр молока + 230-250 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого та холодного способу приготування, з молочними жирами, халяльний продукт
Пакет 2 kg 6 База у пакетах 40 г з ванільною ноткою для приготування джелато зі смаком свіжих вершків 40 г на літр молока + 215-230 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого та холодного способу приготування, з молочними жирами
Пакет 2 kg 6 База без емульгаторів з винятковим об’ємом, виготовлена тільки з натуральних інгредієнтів 100 г на літр молока + 245 г цукру + 200 г вершків + 25 г сухого знежиреного молока Без глютену, без гідрогенізованих жирів, без емульгаторів, для гарячого способу приготування, з молочними жирами
Пакет 2 kg 6 Високий вміст жирів і білків для чудового джелато 100 г на літр молока + 230-250 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого та холодного способу приготування, з молоком та рослинними жирами
Пакет 2 kg 6 База для шовковистого джелато з молочним ароматом 100 г на літр молока + 230-250 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молочними жирами
Пакет 2 kg 6 База для шовковистого джелато без ароматизаторів 100 г на літр молока + 230-250 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молочними та рослинними жирами, халяльний продукт
Пакет 2 kg 6 Молочна/вершкова база з відмінною пластичністю 100 г на літр молока + 230-250 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молоком та рослинними жирами
Пакет 2 kg 6 База для вершкового джелато, яке створює об’ємні «піки» 100 г на літр молока + 230-250 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молоком та рослинними жирами
Пакет 2 kg 6 Рослинна суміш для відмінного джелато, без жирів 100 г на літр молока + 230-250 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молочними жирами
Пакет 2 kg 6 База з інтенсивним вершковим смаком, ідеально підходить для смаку Fiordilatte 100 г на літр молока + 230-250 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молоком та рослинними жирами
Пакет 2 kg 6 База з ванільною ноткою, відмінно фіксується у формі 100 г на літр молока + 245 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з рослинними жирами
Пакет 2 kg 6 База для гарячого й холодного способів приготування 100 г на літр молока + 225-245 г цукру Без глютену, гаряче та холодне вживання, з молоком та рослинними жирами
Пакет 2 kg 6 Ідеальна база для вершкового джелато, яке створює об’ємні «піки» 125 г на літр молока + 250 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з рослинними та молочними жирами
Пакет 2 kg 6 База, яка гарантує супервершкове джелато 150 г на літр молока + 225 г цукру + 50 г вершків Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молочними та рослинними жирами, халяльний продукт
Пакет 2 kg 6 Ідеальна база для вершкового джелато без ароматизаторів, яке створює об’ємні «піки» 150 г на літр молока + 200-220 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молочними та рослинними жирами, халяльний продукт
Пакет 2 kg 6 База з натуральними інгредієнтами та без ароматизаторів 150 г на літр молока + 245 г цукру + 215 г вершків Без глютену, без гідрогенізованих жирів, без емульгаторів, для гарячого способу приготування, з молочними жирами
Пакет 2 kg 6 Суміш з відбірною сировиною без ароматизаторів та рослинних жирів 160 г на літр молока + 215 г цукру + 175 г вершків Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молочними жирами, халяльний продукт
Пакет 2 kg 6 Насичена база з молока та вершків, в яку треба додати лише води, щоб отримати вершкове джелато з молочним смаком 250 г на літр води (для більш вершкового джелато замінити 1/4 води молоком) + 250–270 г цукру Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молоком та рослинними жирами
Пакет 10 kg 2 База у великих форматах для дуже вершкового джелато 1 л води + 500 г продукту Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молоком та рослинними жирами
Пакет 2,5 kg 6 База з дуже високою концентрацією, для гарячого способу приготування. 330 г Biancolatte Plus + 670 г води Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молоком та рослинними жирами
Пакет 2 kg 6 База для приготування веганського джелато з чудовим смаком 200 г на літр окропу + 230-250 г цукру + 0,1 л соняшникової олії Підходить для веганів, без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з рослинними жирами, без молока
Пакет 0,85 kg 10 Професійна база без доданого цукру для приготування вершкових джелато 1 пакет + 2,7 кг молока + 0,15 кг свіжих вершків Gluten free, Without idrogenated fats, Hot use, With milk fats
Пакет 1,5 kg 6 Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молочними жирами 1 пакет + 2,3 кг окропу Підходить для веганів, без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з рослинними жирами
Пакет 2,5 kg 6 Порошкова база для джелато без пастеризації 450 г суміші + 900 г теплої води (50°) + 150 г вершків Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молоком та рослинними жирами
Пакет 2,5 kg 6 Порошкова база для джелато без пастеризації 500 g суміші + 1 л теплої води (50°) Без глютену, без гідрогенізованих жирів, для гарячого способу приготування, з молоком та рослинними жирами

Altri prodotti

Основи для дозування
Білі бази

Фасовані бази для морозива з молочним/вершковим смаком.
Основи для дозування
sacchetto generico di base in polvere completa alla frutta per gelatieri professionisti Фасовані сухі бази для фруктового морозива

Фасовані бази для морозива зі смаком фруктів.

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.