header-mobile-logo
Language
dessert pronto salame di cioccolato in stagnola

Шоколадна ковбаска у фользі

Порційні смаколики – позачасові італійські спеціалітети, які потішать ваші смакові рецептори. Просто розморозити і подавати.
Герметична упаковка з фольги. Можна поділити на порції навіть замороженою.


Dettagli
Code ВАГА
10065A 1330 g
ФОРМАТ ШТ. В КОРОБЦІ КОРОБОК НА ШАР КОРОБОК НА ПАЛЕТУ
33x7 3 11 154

Altri prodotti

ДЕСЕРТИ
meringa monoporzione Безе

Порційні смаколики – позачасові італійські спеціалітети, які потішать ваші...
ДЕСЕРТИ
dessert pronto ricotta e amarena Рікотта з черешнею

Порційні смаколики – позачасові італійські спеціалітети, які потішать ваші...
ДЕСЕРТИ
dessert pronto sacher Sacher

Порційні смаколики – позачасові італійські спеціалітети, які потішать ваші...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.