header-mobile-logo
Language
sacchetto di base per gelato biancolatte 50 per gelateria per gelatieri professionisti

База Biancolatte 50

Безжирна основа для виготовлення спеціального молока/вершків gelato.

Без глютену

Безкоштовно від гідрогенізованих жирів

Підходить для гарячого використання

Халяль сертифікований

Dettagli
Code Продукт
AI70XI База Biancolatte 50
ФОРМАТ Застосування
2 кг х 6 шт Нежирна база для крафтового виготовлення джелато зі смаком молока/вершків.

Altri prodotti

Основи в порошковій формі
База Smarty Nature (НОВИНКА)

Основа з натуральними ароматами, щоб зробити джелато без процесу...
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato smarty 450 G.A. per gelateria per gelatieri professionisti База Smarty 450 G.A.

Порошкова основа повинна бути завершена кремом для приготування джелато без...
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato smarty 500 G.A. per gelateria per gelatieri professionisti База Smarty 500 G.V.

Порошкова основа з рослинними жирами, для приготування джелато без процесу...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.