Language
sacchetto di nocciole tostate le toste per professionisti

Цілий смажений фундук

Обсмажування гарантує продукту характерний золотистий колір, підсилює його аромат і забезпечує апетитну хрусткість. Вакуумна упаковка дозволяє повністю зберегти ароматичний профіль.

Dettagli
Code Продукт
AY10LA Цілий смажений фундук
ФОРМАТ Упаковка Палетизація
Пакет 1 кг Коробка 10 кг (10 х 1 кг) 500 кг (10 коробок х 5 шарів)

Altri prodotti

Сухофрукти, в шкаралупі
sacchetto di nocciole tostate le toste per professionisti Цілий смажений фундук

Обсмажування гарантує продукту характерний золотистий колір, підсилює його...
Сухофрукти, в шкаралупі
sacchetto di nocciole tostate le toste per professionisti Подрібнений фундук

Обсмажування гарантує продукту характерний золотистий колір, підсилює його...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.