Language

Вершки для збивання 200 мл

OraSì Whippable – ідеальний помічник, щоб додати об’єму та зробити ваші десерти ще смачнішими. Легенькі, повітряні й такі апетитні, вони чудово поєднуються із сезонними фруктами. Спробуйте!

Dettagli
Code Продукт
AV29AB (Master Martini) Master Gourmet 34
ФОРМАТ Упаковка Палетизація
Tetrabrik 1 л Піддон – 12 л (12 х 1 л) 1008 л (12 піддонів х 7 шарів)

Altri prodotti

Рослинні креми UHT
Рослинні вершки для кулінарних виробів

Густі вершки на рослинній основі УВТ ідеально підходять для використання в...
Рослинні креми UHT
Кулінарні рослинні вершки Maxime

Несолодкі вершки на рослинній основі УВТ, ідеально підходять для несолодких...
Рослинні креми UHT
Bivalent Vegetable Cream

Несолодкі вершки на рослинній основі УВТ, ідеально підходять для несолодких...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.