header-mobile-logo
Language
sacchetto di base per il gelato al limone per gelateria per gelatieri professionisti

База Soft FruttUP! Лимон

Усі наші професійні порошкові бази не містять глютену.

Dettagli
Code ПРОДУКТ
AI70CO База Soft FruttUP! Лимон
ФОРМАТ
1,35 л х 8 шт

Altri prodotti

Повні порошкові основи
sacchetto di base per gelato al База Soft Salted Butter Caramel

Професійна база без рослинних жирів для приготування морозива зі смаком солоної...
Повні порошкові основи
База Soft Chocolate

Варто додати лише води, і ви отримаєте чудове м'яке шоколадне морозиво
Повні порошкові основи
sacchetto di base per il gelato tutto blu per gelateria per gelatieri professionisti База Soft All blue

Професійна база з вершковим смаком, світло-синього кольору

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.