header-mobile-logo
Language
Confezione burro per pasticceria 82%
SELECTION

Butter in bulk

Вершкове масло в блоках для кондитерських виробів, що ідеально підходить для кремів, дріжджового та пісочного тіста, формового та пісочного печива.

Температура плавлення: 30-32 °C.

Dettagli
Код Продукт
ABU3CA Вершкове масло для випічки 82%
ABU3DA Вершкове масло для випічки 82%
Використання Формат Tapa Палетa
Креми, дріжджове та пісочне тісто, формове та пісочне печиво. Температура плавлення: 30-32 °C. Блок 2,5 кг Коробка 10 кг (4 х 2,5 кг) 780 кг (13 коробок х 6 шарів)
Креми, дріжджове та пісочне тісто, формове та пісочне печиво. Температура плавлення: 30-32 °C. Блок 10 кг Коробка 10 кг 780 кг (13 коробок х 6 шарів)

Altri prodotti

Вершкове масло
confezione-burro-per pasticceria-per-professionisti-piatto-82%-materia-grassa Flat Butter

Лінійка Burro від Master Martini для кремів, дріжджового та збитого тіста,...
Вершкове масло
Confezione burro per pasticceria 82% Butter in bulk

Вершкове масло в блоках для кондитерських виробів, що ідеально підходить для...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.