Language

Маргарин універсальний

Лінійка рослинних маргаринів, здатна задовольнити найвибагливіших професіоналів, коли йдеться про слойки, круасани, данську випічку, печиво, торти, і взагалі дріжджове або пісочне тісто найвищої якості.

Dettagli
Code PПродукт
AG2AAA Маргарин універсальний
ФОРМАТ Упаковка Палетизація
Блок 2,5 кг Коробка 10 кг (4 х 2,5 кг) 600 кг (12 коробок х 5 шарів)

Altri prodotti

Маргарин і Melange
Маргарин рослинний 80% 500 г

Рослинні та комбіновані маргарини з доданням вершкового масла, розроблені для...
Маргарин і Melange
Маргарин рослинний 80% 1 кг

Рослинні та комбіновані маргарини з доданням вершкового масла, розроблені для...
Маргарин і Melange
Маргарин рослинний легкий 1 кг

Рослинні та комбіновані маргарини з доданням вершкового масла, розроблені для...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.