header-mobile-logo
Language

Халяль

Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato biancolatte 150 S.A. per gelateria per gelatieri professionisti
База Biancolatte 150 S.A.

Попередньо збалансована основа, багата молоком та рафінованими рослинними жирами, щоб зробити надзвичайно вершкове желато, без ароматів для посилення ароматів. Без…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato yogurt 40 per gelateria per gelatieri professionisti
База Yogurt 40

Смаковий порошок, багатий йогуртом, відтворює смак цілого йогурту. Без глютену Безкоштовно від гідрогенізованих жирів Безкоштовно від емульгаторів Підходить для холодного…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato biancolatte 160 S.A. per gelateria per gelatieri professionisti
База Biancolatte 160 S.A

Попередньо збалансована основа, виготовлена з відібраних інгредієнтів і ретельно перемішана для джелато з натуральним смаком завдяки відсутності ароматів і рослинних…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato frutta 50  per gelateria per gelatieri professionisti
База Fruit 50

Безжирна основа повинна використовуватися холодною для приготування смачно вершкових фруктових сорбетів. Без глютену Безкоштовно від гідрогенізованих жирів без лактози Веганський…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato frutta 50 cream per gelateria per gelatieri professionisti
База Fruit 50 Cream

Основа, що містить рафіновані рослинні жири, для створення фруктових сорбетів з винятковою кремостійкістю і скооперабельністю. Без глютену Безкоштовно від гідрогенних…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato gold 100 F.C. per gelateria per gelatieri professionisti
База Gold 100 F.C.

Основа гелато з використанням як гарячого, так і холодного, з рафінованими рослинними жирами та білками для відмінної перевитрати у вітрині….

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato amabile per gelateria per gelatieri professionisti
База Amabile

Основа з гранично шовковистою текстурою і відмінною структурою. Характеризується легкою ванільною ноткою. Без глютену Безкоштовно від гідрогенізованих жирів Підходить для…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato biancolatte 50 per gelateria per gelatieri professionisti
База Biancolatte 50

Безжирна основа для виготовлення спеціального молока/вершків gelato. Без глютену Безкоштовно від гідрогенізованих жирів Підходить для гарячого використання Халяль сертифікований

Перейти до товару >>