header-mobile-logo
Language

Фокачча різних смаків

panetteria focaccia per panificati per professionisti

Для любителів італійських смаків піци і focacce Casa Giani гарантують смак і аромат кустарних препаратів. Ручне пресування, в деко або з лопатою, вони зроблені з цінних інгредієнтів, таких як оливкова олія і задовольнити всі потреби, не тільки операторів, з рішеннями, такими як попередньо вирізати або настроюється бази, але і споживачів: Це завдяки наявності різних місинок (від камутового борошна до борошна зі спельти, від цільнозернових до безглютенових) і широкому асортименту, який включає як найбільш традиційні, так і найбільш інноваційні варіанти, з такими інгредієнтами, як гарбуз і кропива.

panetteria focaccia per panificati per professionisti
Фокачча різних смаків
focaccia alla pala stirata a mano
Домашня focaccia alla-pala

Позачасова італійська класика, яку треба лише начинити та поставити у духовку.

Перейти до товару >>
Фокачча різних смаків
focaccia integrale in teglia
Цільнозернова focaccia, запечена на деку

Позачасова італійська класика, яку треба лише випекти та начинити.

Перейти до товару >>
Фокачча різних смаків
focaccia del fornaio con cipolle
Домашня focaccia з цибулею

Позачасова італійська класика, яку треба лише випекти та начинити.

Перейти до товару >>
Фокачча різних смаків
facoccia del fornaio al pomodoro
Домашня focaccia з томатами

Позачасова італійська класика, яку треба лише випекти та начинити.

Перейти до товару >>
Фокачча різних смаків
focaccia del fornaio alle olive
Домашня focaccia з оливками

Позачасова італійська класика, яку треба лише випекти та начинити.

Перейти до товару >>
Фокачча різних смаків
focaccia del fornaio genovese
Focaccia по-генуезьки

Позачасова італійська класика, яку треба лише випекти та начинити.

Перейти до товару >>
Фокачча різних смаків
focaccia ghiotta
La ghiotta

Позачасова італійська класика, яку треба лише випекти та начинити.

Перейти до товару >>
Фокачча різних смаків
focaccia alla pala stirata a mano
Домашня focaccia alla-pala ø 30

Позачасова італійська класика, яку треба лише випекти та начинити.

Перейти до товару >>