header-mobile-logo
Language

Основи в порошковій формі

Basi in polvere a dosaggio per gelato per professionisti

У поєднанні з іншими інгредієнтами, такими як цукор, вершки або молоко, вони забезпечують відмінні результати структури і відмінне утримання в лотку. Багато різних формулювання і типи дозування. Всі наші порошкові основи не містять глютену.

Basi in polvere a dosaggio per gelato per professionisti
Filtra tra le categorie
Filtra tra le categorie
  • Нейтральний
  • Покращення
  • Без емульгаторів
  • Приправа
  • Гаряче використання
  • Йогурт
  • Розумний
  • Аймара шоколад
  • Бьянколатте
  • Халяль
  • Холодне використання
  • Кошер
  • Природа
  • Фруктові смаки
  • Молоко безкоштовно
  • VeganВеганська
  • Без лактози
  • Золото
  • Смак вершків
Основи в порошковій формі
База Clouds

Пісна основа для желато з відмінною кремостійкістю завдяки балансу різних цукрів, без рослинних жирів. Смак молоко/вершки Без глютену Безкоштовно від…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato superlatte 100 per gelateria per gelatieri professionisti
База Superlatte 100

Основа з рафінованими рослинними жирами для джелато з відмінною витримкою, молочним/вершковим смаком. Без глютену Безкоштовно від гідрогенізованих жирів Підходить для…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato superpanna per gelateria per gelatieri professionisti
База Super Cream

Основа без рослинного жиру, багата вершковим порошком для вершкового джелато з відмінною перевитратою. Вершковий смак. Без глютену Безкоштовно від гідрогенних…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato biancolatte 126 S.A.  per gelateria per gelatieri professionisti
База Biancolatte 125 S.A.

Основа без ароматів, з рафінованими рослинними жирами і молочними білками, з гарячого використання, призначена для створення високої структури гелато. Без…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato neutro 5 per gelateria per gelatieri professionisti
База Neutral 5

Стабілізатор з чистим борошном. Надає відмінну структуру і текстуру джелато. Без глютену Безкоштовно від гідрогенізованих жирів без лактози Безкоштовно від…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato neutro 10 per gelateria per gelatieri professionisti
База Neutral 10

Суміш емульгаторів і загусників корисна для додання складу джелато і для уповільнення капання. Без глютену Безкоштовно від гідрогенних жирів Підходить…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato neutro unico per gelateria per gelatieri professionisti
База Neutral Blend

Чистий стабілізатор з емульгаторами та загусниками ідеально підходить для джелато та фруктових сорбетів. Без глютену без лактози Безкоштовно від гідрогенних…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato cremoso + per gelateria per gelatieri professionisti
База Creamy +

Добавка як для джелато, так і для фруктових сорбетів. Покращує працездатність, а також обслуговування гелато у вітрині. Без глютену Безкоштовно…

Перейти до товару >>