header-mobile-logo
Language

Гаряче використання

Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato fiocco di panna per gelateria per gelatieri professionisti
База Fiocco di Panna

Багата основа з порошковим кремом, підходить як для гарячих, так і для холодних заготовок, для створення морозива зі смаком свіжих…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato più strong per gelateria per gelatieri professionisti
База Extra Strong

Жир добавки і емульгатори, зробити джелато тепліше на піднебінні поліпшення структури. Без глютену Безкоштовно від гідрогенних жирів Підходить для гарячого…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato più su per gelateria per gelatieri professionisti
База Higher Up

Ідеально підходить для фруктових сорбетів, а також для кремів, уповільнює капання і покращує структуру. Без глютену Безкоштовно від гідрогенізованих жирів…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato proteina + per gelateria per gelatieri professionisti
База Protein+

Білкові добавки і мальтодекстрин специфічні для молока гелато, щоб довше підтримувати шовковистість желато. Тепліше для неба. Без глютену Безкоштовно від…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato biancolatte  per gelateria per gelatieri professionisti
База Biancolatte 150

Попередньо збалансована основа, багата молоком і рафінованими рослинними жирами, щоб зробити надзвичайно вершкове желато, також підходить для розміщення «високо» в…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato biancolatte 50 S.A. per gelateria per gelatieri professionisti
База Biancolatte 50 S.A.

База без жиру і без смаків, щоб реалізувати персоналізований джелато, які підвищують аромати. Без глютену Безкоштовно від гідрогенізованих жирів Підходить…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato sapordipanna per gelateria per gelatieri professionisti
База Cream Flavour

Суміш порошку зі свіжим смаком вершків. Ідеально використовується холодний для fiordilatte і variegatos з білою основою. Без глютену Безкоштовно від…

Перейти до товару >>
Основи в порошковій формі
sacchetto di base per gelato biancolatte 150 S.A. per gelateria per gelatieri professionisti
База Biancolatte 150 S.A.

Попередньо збалансована основа, багата молоком та рафінованими рослинними жирами, щоб зробити надзвичайно вершкове желато, без ароматів для посилення ароматів. Без…

Перейти до товару >>