Language

Вершкове масло

burro martini food service horeca per professionisti

Професійне вершкове масло 82% з неповторним ароматом і смаком. Випускається в блоках по 2,5 кг з температурою плавлення 30-32°C, підходить для кремів, різних видів тіста, коржів, формового або пісочного печива. Також пропонується у пластах по 2 кг або 1 кг (super flat) з температурою плавлення 34-36°C. Ідеальний вибір для слойок з солодкого й несолодкого листкового тіста, круасанів і данської випічки.

burro martini food service horeca per professionisti
Вершкове масло
confezione da 1 kg di burro per pasticceria 82% materia grassa
Вершкове масло для випічки 82% 1 кг

Професійне вершкове масло 82% з неповторним ароматом і смаком.

Перейти до товару >>
Вершкове масло
confezione da 2 kg di burro per pasticceria 82% materia grassa per professionisti
Вершкове масло для випічки 82% 2 кг

Професійне вершкове масло 82% з неповторним ароматом і смаком.

Перейти до товару >>
Вершкове масло
confezione da 2,5 kg di burro per pasticceria 82% materia grassa per professionisti
Вершкове масло для випічки 82% 2,5 кг

Професійне вершкове масло 82% з неповторним ароматом і смаком.

Перейти до товару >>