header-mobile-logo
Language

Вершкове масло

categoria burro da pasticceria per professionisti per dolci e panificati

“Вершкове масло від Master Martini – це Італійські традиції, інновації, якість, гнучкість та сервіс. Воно має жирність 82%, виробляється з високоякісної сировини за передовими технологіями на інноваційних виробничих лініях. Таким чином, продукти цього асортименту характеризуються стабільними та контрольованими фізичними, хімічними та мікробіологічними властивостями і забезпечують відмінні результати, незрівнянний смак та аромат готових страв.”

categoria burro da pasticceria per professionisti per dolci e panificati
Вершкове масло
Confezione burro per pasticceria 82%
Butter in bulk

Вершкове масло в блоках для кондитерських виробів, що ідеально підходить для кремів, дріжджового та пісочного тіста, формового та пісочного печива….

Перейти до товару >>
Вершкове масло
confezione-burro-per pasticceria-per-professionisti-piatto-82%-materia-grassa
Flat Butter

Лінійка Burro від Master Martini для кремів, дріжджового та збитого тіста, формованої та збитої випічки. Специфічні для кожного типу температури…

Перейти до товару >>